Muğla'nın Bodrum ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle alabora olan jet skide bulunan Irak uyruklu bir aileden bir çocuk hayatını kaybetti, baba ile diğer kız çocuğunu arama çalışmaları devam ediyor.
Olay, Akyarlar açıklarında meydana geldi. Aynı aileden anne, baba ve iki kız çocuğunun bulunduğu jet ski, şiddetli dalga nedeniyle devrildi. Çevrede bulunan denizcilerin ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.
ANNE SAĞ OLARAK KURTARILDI
Anne, olay sırasında yakındaki bir motor yatın mürettebatı tarafından denizden sağ olarak kurtarıldı. Ancak baba ile iki kız çocuğu akıntıya kapılarak kayboldu.
Sahil Güvenlik ekiplerinin denizden ve havadan başlattığı arama çalışmaları sürerken, Yunanistan'ın İstanköy Adası açıklarında denizde hareketsiz halde bulunan bir kız çocuğunun, kayıp çocuklardan biri olduğu belirlendi. Çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi.
Kayıp baba ile diğer kız çocuğuna ulaşılması için bölgede arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.




