Muğla Haberleri

Muğla Bodrum’da intihar! Çalıştığı otelin lojmanında kendisini astı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişi çalıştığı otelin lojmanında kendisini iple balkona asarak intihar etti. Çalışma arkadaşları 3 çocuk babası Fahrettin E.'yi balkon demire asılı olarak buldu. 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir süredir ailevi sorunları olduğu iddia edilen Fahrettin E., çalıştığı otelin lojmanında kendisini iple balkona asarak intihar etti. Çalışma arkadaşları 3 çocuk babası Fahrettin E.’yi balkonda demire asılı olarak buldu.

Gümbet Mahallesi’ndeki bir otelde çalışan 3 çocuk babası Fahrettin E., sabah saatlerinde mesai arkadaşları tarafından kaldıkları lojmanın balkon demirine iple asılı olarak bulundu. Otel yetkilileri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri Fahrettin E.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

AİLEVİ SORUNLARI OLDUĞU İDDİASI

Fahrettin E.’nin bir süredir ailevi sorunlar yaşadığı ve eşiyle boşanma aşamasında olduğu, bu nedenle intihar etmiş olabileceği ileri sürüldü. Dün iş yerinden ücretsiz izin aldığı belirtilen Fahrettin E.’nin cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.