GündemMuğla Haberleri

Muğla Bodrum’da intihar! 20 yıllık esnaf iş yerinin önünde kendini astı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 20 yıllık esnaf iş yerinin önündeki çardağa iple kendini asarak, intihar etti. 1 çocuk babası olduğu öğrenilen 47 yaşındaki Turhan Ş.'yi asılı olarak gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 20 yıllık esnaf Turhan Ş., iş yerinin önündeki çardağa iple kendini asarak, intihar etti. Bodrum’da 20 yıldır restoran ve hediyelik eşya mağazası işleten 47 yaşındaki Turhan Ş.’yi asılı olarak gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Turhan Ş.’nin cesedi, incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

İŞ YERİNİN ÖNÜNDEKİ ÇARDAKTA KENDİNİ ASTI

Yalıkavak Geriş Mahallesi, Şeyhülislam Ömer Lütfü Caddesi kenarındaki iş yerlerinin önündeki bir çardakta iple asılı biri olduğunu gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İNTİHAR NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Polis ekipleri, çardağa asılı cesedin, ilçede 20 yıldır restoran ve süs kabaklarından yapılan hediyelik eşya satışı yapılan mağazayı işleten Turhan Ş.’ye ait olduğunu belirledi. İntihar ettiği belirlenen bir çocuk babası Turhan Ş.’nin cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, Turhan Ş.’nin intihar nedeninin araştırıldığını bildirdi.