Muğla Haberleri

Muğla Bodrum’da dehşet olay! Önce eşini yaraladı sonra intihar etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sezai O. ile eşi Sevgi O. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Sezai A. eşini tabancayla yaraladı. Eşini kanlar içinde gören adam aynı tabancayla intihar etti.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Sezai O., tartıştığı eşini tabancayla yaraladıktan sonra intihar etti. Sesi duyan komşular durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yaralı kadını hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay, saat 00.30 sıralarında İçmeler Mahallesi’nde meydana geldi. Motosiklet tamircisi Sezai O., 8 ay önce hayatını birleştirdiği eşi Sevgi O. ile evde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sezai O., tabancasıyla eşine ateş etti. Eşinin kanlar içinde yere yığıldığını gören Sezai O., bu kez silahı kendi başına dayayıp, tetiği çekerek yaşamına son verdi.

Silah sesini duyan komşular, durumu polis ve sağlık ekibine bildirdi. Yaralanan Sevgi O., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Sezai O.’nun cansız bedeni ise polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.