Muğla Haberleri

Muğla Bodrum’a yeni bir soluk! Yapı ve dekorasyon fuarı açılıyor!

Bodrum gün geçtikçe inşaat sektöründe de yeni atılımlar yaparak önemli bir gayrimenkul şehri haline gelmiş durumda. Yerli ve yabancı turistlerin göz bebeği olan Bodrum’da bu sene yeni bir soluk olan, yapı ve dekorasyon fuarı. ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ fuarı açılacak. 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında Bodrum Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda açılacak olan fuara çeşitli çevrelerden katılım bekleniyor. Özellikle turistik işletmelerin ilgi göstereceği düşünülen fuarda banyo ve mutfak donanımlarından ev mobilyalarına, havuz ekipmanlarından bahçe mobilyalarına kadar dekorasyona dair her şey yer alacak.

‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ özellikle Ege’de sektöre önemli bir hareketlilik katacak. Fuar, sektör hizmet ve ürünlerinin sergilenmesinin yanı sıra üretici firmalarla, sektör profesyonellerini ve yatırımcıları bir araya getirecek.

Çatılarda Güneşten Elektrik Üretimi

Decoyap Bodrum bir fuardan daha fazlasını deneyimlemenize imkân sağlıyor. Çatılarda güneş enerjisi ile elektrik üretim teknolojilerinin de sergileneceği organizasyonda, artan elektrik faturalarından kurtulmak isteyen yatırımcılar ve ev sahipleri için önemli fırsatlar sunacak.

Tadilatın hiç bitmediği Bodrum’ da yurt içi ve yurt dışından gelen satın almacılarla birlikte gerçekleşecek ticari faaliyetler, ülke ekonomisine ve tanıtımına önemli katkılar sağlayacak. Sektör profesyonellerini bir araya getiren fuarda içyapı dekorasyon ürünlerinden iş makinalarına, aydınlatma sistemlerinden kapı, pencere ve dış cephe sistemlerine, ısı, su ve ses yalıtımından ısıtma ve soğutma ekipmanlarına kadar sektöre dair tüm ürün grupları yer alacak. Otel ve personel kıyafetleri 2020 koleksiyonlarının sergileneceği bir defile ile açılacak Decoyap Bodrum Fuarı, 22- 25 Ocak tarihleri arasında 13:00- 21:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Bir yanıt yazın