Magazin

Müge Anlı’ya konu olan Sevil Kutlu cinayetinde kan donduran detay! Önce cenazeyi valizde taşıdı sonra vahşi hayvanların arasına attı!

Uzun yıllardır araştırmacı gazeteci Müge Anlı tarafından yürütülen ve ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, birçok faili meçhul olayı aydınlatması ile gündemde kalmaya devam ediyor. Şu sıralar sezon finali yapan program, sezon içerisinde işlediği bir kadın cinayeti konusu ile tekrar gündeme gelmeyi başardı.

2020 yılından bu yana kayıp olan 24 yaşındaki Sevil Kutlu isimli kadın için arama çalışmaları başlatan ve olayı, emniyet güçleri ile iş birliği içerisinde araştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, genç kadının bir cinayete kurban gittiğini ortaya çıkarmış ve failin yakalanmasını sağlamıştı. Faillerin tutuklanmasının ardından ise cinayet gününe dair korkunç detaylar ortaya çıktı. Kan donduran ifadeler, sosyal medya kullanıcılarını ayağa kaldırdı.

2 Yıldır Kayıptı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu sezon genç bir kadın için arama çalışmaları başlatıldı. Kayseri’de yaşayan 24 yaşındaki bir çocuk annesi Sevil Kutlu’nun kaybolması üzerine programa başvuruda bulunan genç kadının annesi ile halası, Sevil’in 2020 yılından bu yana kayıp olduğunu bildirdi. Bunun üzerine Müge Anlı, genç kadının başına gelmiş olabilecek olan ihtimalleri ortaya koyarak konuyu incelemeye başladı.

Eski Sevgilisi Şüpheli Oldu!

Kızının bir süredir Yakup K. isimli bir adam ile birliktelik yaşadığını belirten anne, kızının kaybının hemen ardından Yakup K.’nın Japonya’ya gitmiş olabileceğini iddia etti. Annenin bu ifadesi, Yakup K.’yı olayın şüphelisi haline getirdi.

Cinayet Detayları Ortaya Çıktı!

Uzun bir araştırma sürecinin ardından Sevil Kutlu’nun sevgilisi Yakup K. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Emniyetteki ifadesinde olayı anlatan Yakup K. genç kadın ile Afyon’da buluştuklarını cinayeti orada işlediğini ve kadının cenazesini bir valiz içerisinde Kayseri’ye kadar taşıyarak bir ormanlık alana, vahşi hayvanlar tarafından parçalanması için götürdüğünü itiraf etti.