Gündem

Müge Anlı’nın programındaki Cevdet-Zeliha Uysal çiftinin cesetleri bulundu!

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Anlı'nın programında işlenen Cevdet-Zeliha Uysal olayında flaş bir gelişme yaşandı. Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde 16 gündür kayıp olarak aranan yaşlı çiftin cesetleri su kuyusunda bulundu. Jandarmanın olay yerindeki inceleme çalışmaları sürüyor.

ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Müge Anlı’nın programında işlenen Cevdet-Zeliha Uysal olayında son dakika flaş bir gelişme yaşandı. Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde 16 gündür kayıp olarak aranan yaşlı çiftin cesetleri kullanılmayan rögarlarda bulundu.

Dinar’a bağlı Pınarlı köyünde çobanlık yapan Abdullah Korkmaz, bugün keçilerini otlatmak için araziye çıktı. Abdullah Korkmaz, öğleden sonra Yılanlı Dere mevkisi yakınlarında bir sulama kanalına ait kuyunun yakınına dinlenmek için oturdu.

Bu sırada çevreden kötü koku yayıldığını fark eden Korkmaz, kokunun kaynağını aramak için çevreye bakındı. 2 metrelik kuyuyu kontrol eden Abdullah Korkmaz, iki kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

CESETLERİN ÜZERİ TAŞLARLA KAPATILMIŞ

Çoban Korkmaz’ın haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede kuyuda üzeri taşlarla örtülü, yüzleri tanınmaz halde 1’i kadın 2 kişinin cansız bedeni olduğu belirlendi.

ZELİHA VE CEVDET UYSAL OLAYI NEDİR?

Afyonkarahisar Dinar’a bağlı Pınarlar Mahallesinde 26 Ekim günü esrarengiz bir şekilde kaybolan Cevdet Uysal (66) ve Zeliha Uysal (64) çiftini bulmak için Jandarma ekipleri bölgeyi didik didik arıyor. Çiftinin bulunması için dalgıç polisler tarafından gölette arama başlatıldı. Müge Anlı ekibi çiftin kaybolduğu mahalleye gitti. Çiftin evi köyün evin en sonunda olduğu hemen onun 5 adım yakınında şüphelenilen Denizli’de oturan Zeliha Uysal’ın kardeşi Bünyemin Altınay evinin bulunduğu öğrenildi. Diğer şüphe duyulan diğer kardeşi Kadir Altınay’ın ahırı bulunduğu öğrenildi.

ÇOCUKLARI DAYILARINDAN ŞÜPHELENİYOR

Kaybolan çiftin çocukları dayılarından şüpheleniyor. Zeliha Uysal’ın kardeşi Kadir Altınay ve Bünyamin Altınay’ın çift ile aralarından tarla anlaşmazlığı bulunduğu ve Cevdet Uysal’la tartışmalar yaşandığı öğrenildi. Bünyamin Altınay’ın ise daha önce çiftin ağaçlarını zehirlediği iddia edildi. Uysal çiftinin zehirleme olayı sonrası Bünyamin Altınay’a dava açtığı, pazar günü uzlaştırmacı tarafından Bünyamin Altınay’ın arandığı ve pazartesi günü çiftin kaybolduğu kaydedildi. Çiftin ise hayatından endişe ediliyor ve canlı bulunma olasılıkları her geçen gün azalıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen 64 ve 66 yaşındaki çiftin kaybında, çiftin çocukları dayılarını suçluyor.