Gündem

Müge Anlı’da şok yaratan Palu ailesinin davası bugün görüldü! Savcı mütelaa verdi!

Türkiye’de uzun süre konuşulan ve Müge Anlı programını izleyen herkesi şoka uğratan meşhur Palu ailesinin davası bugün Kocaeli 7.Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili mütelaasını açıkladı. Davada baba Harun Palu’nun anlattıkları akıl tutulması yaşattı.

Baba Harun Palu olayla ilgili olarak “Meryem’in eşini öldürdüğüm gerekçesiyle cezaevindeydim. Fatih ziyaretime geldiğinde “Meryem Tahnal’lara gitti.” dedi bana. Diğerleri de Meryem’in gittiğini söyledi. Kötü görünüyorlardı. Tahliye olunca eşime Meryem’i sordum. Havva da Meryem 95 Evler’de öldü dedi. Tuncer 25 gün yemek yedirmedi olaydan bir gün önce de dövdü öldü dedi. Kimlerin gömdüğünü bilmiyorum. Havva’nın anlattığına göre kızımı Tuncer’den başka vuran olmamış. Daha sonra Havva’yı alarak polise şikâyette bulundum ama yerini bulamadılar.” dedi.

Tuncel Ustael: “Meryemi Tahnal’lar öldürdü!”

Tuncel Ustael ise yaptığı savunmada “Suçlamaları kabul etmiyorum Tahnal’ların çok sayıda cinayeti vardır. Bunların ortaya çıkmaması için Meryem’i öldürdüler.” Dedi.

Alınan ifadelerin ardından savcı mütalaa verdi. Cumhuriyet Savcısı, Mütealada sanık Tuncer Ustael’in Meryem Tanhal’ı nitelikli öldürme ve tasarlayarak canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmek suçlarından müebbet hapis cezasına, kişiyi haklarından yoksun bırakmak suçundan 5 yıl, Meryem Tahnal’a ait banka ve kredi kartını izinsiz kullanmak suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Bir yanıt yazın