GündemMagazin

Müge Anlı’da kan donduran ses kaydı: “Erdoğan’a tapıyorum diyeceksin!”

ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Müge Anlı’da bugün kan donduran bir ses kaydı ortaya çıktı. Adana'da aşkına karşılık vermeyen Tuğba Keleş'i öldüren Erdoğan Küpeli'nin ses kaydı. Ses kaydında Erdoğan Küpeli, “tapıyorum Erdoğan’a diyeceksin” diyerek bağırdığı öğrenildi.

Bugün Müge Anlı’da yine üzücü gelişmeler yaşandı. Adana’da aşkına karşılık vermediği için Tuğba Keleş’i acımasızca öldüren Erdoğan Küpeli’nin 35 yaşındaki Keleş’i daha önce de kaçırmaya çalıştığı öğrenildi.

Keleş’in kaçırılma anlarını abisi telefon kaydına aldı. Ses kaydında eski öğretmen Erdoğan’ı karşısında gören Tuğba Keleş’in abisini aradığı öğreniliyor.

Abisini aradıktan sonra kaçırılmaya teşebbüs edilen Keleş’in ağlayarak yalvardığı, Erdoğan Keleş’in ise “tapıyorum Erdoğan’a diyeceksin” diyerek bağırdığı görülüyor. Ses kaydının sonunda Tuğba Keleş, abisi tarafından kurtarılıyor.

İntihar etti

Tuğba Keleş’i kendisine karşılık vermediği için öldüren Erdoğan Küpeli kendisini başından vurdu. 46 yaşındaki Küpeli tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.