Gündem

Müge Anlı’da aranan küçük kızdan acı haber geldi! Cesedi dondurucudan çıktı!

Gaziantep’ten Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak fuhuş yaptırmak için kaçırılan 2 kızını arayan anneye, 3 yaşındaki kızı Lina’dan acı haber geldi. Aylardır kayıp olan kız çocuğu Lina’nın işkence ile öldürülüp buzdolabına konulmuş halde bulundu.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Şahinbey ilçesindeki bir adrese operasyon düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bir bebek giyim mağazasında arama yaptı.  Aramada derin dondurucuda bir süredir bekletildiği düşünülen ve 3 yaşında olduğu değerlendirilen bir kız çocuğuna ait ceset bulundu. Soruşturma kapsamında 3 kişi yakalandı.

Cansız Bedeni Sahibi 3 Yaşındaki Lina Çıktı

O bebeğin kimliği herkesi bir kez daha yıktı. O ceset, ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan anne Melisa ve eski kocası Abdurrahman Erbay’ın aylardır aradıkları kayıp kızları Lina’nın cansız bedeniydi.

1.5 Yaşındaki Naime Ardından Çocuk Şubeye Teslim Edilmişti

Genç kadına fuhuş yaptırmak için alıkonulan çocuklardan 1.5 yaşındaki Naime de canlı yayına telefonla katılan bir kadının evinde bulunmuştu. Naime sağlık kontrollerinin ardından çocuk şubeye teslim edilmişti.