Magazin

Müge Anlı’da 2 milyon TL’lik büyücülük vurgunu! Dolandırıldığını söyleyen adamı, kendi ailesi şaşkına uğrattı!

İzleyiciler tarafından yıllardır en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, herkesi şaşkına uğratan yepyeni konular ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde, eşinin yeğeni Gönül Taşan tarafından 2 milyon TL dolandırıldığını iddia eden İsmail Çırakkoca isimli yaşlı adam, konu ile ilgili olarak programın sunucusu Müge Anlı’dan yardım istedi. Konuyu ele alan ve ekibi ile birlikte araştırmaya başlayan Müge Anlı, programa davet ettiği konukların anlattıkları karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

2 Milyon TL’lik Büyü Bozma Davası!

ATV ekranları aracılığı ile yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni haftaya yeni bir konu ile başladı. Milyonlarca izleyici olan program, ele aldığı yeni konu ile herkesi şaşkına çevirdi.

Bu hafta itibari ile Müge Anlı’da işlenmeye başlayan yeni konu, İsmail Çırakkoca isimli şahsın eşinin yeğeni tarafından 2 milyon TL tutarında dolandırıldığını iddia etmesi üzerine araştırılmaya başlandı. İddialara göre çocuklarına büyü yapıldığını düşünen İsmail Çırakkoca, farklı tutarlarda ve farklı zamanlarda verdiği toplamda 2 milyon TL tutarında ki para ile eşinin yeğeni Gönül Taşan’dan, çocuklarının üzerinde ki büyüyü kaldırması amacı ile yardım istedi. Ancak paraların verilmesinden sonra eşinin ve çocuklarının Gönül Taşan’ın oturduğu binaya taşınması, yaşlı adamı şaşkına çevirdi.

İsmail Çırakkoca, kendisini 2 milyon TL tutarında dolandırdığını söyleyen Gönül Taşan ile ilgili şikâyette bulundu ve konu ile ilgili bir sonuç alamayınca, çareyi Müge Anlı’nın programına katılmakta buldu.

Gönül Taşan Hakkında Şikayetler Arttı!

İsmail Çırakkoca’nın 10 yıl boyunca kendisini dolandırdığını ve toplamda 2 milyon TL değerinde kayba uğramasına sebep olduğunu iddia ettiği Gönül Taşan ile ilgili yeni şikayetler ortaya çıktı.

Çırakkoca’nın Gönül Taşan ile ilgili büyü dolandırıcılığı iddiasını ekranlara taşımasının arından, Taşan ile ilgili yeni şikayetler gelmeye başladı. Stüdyoya gelen Hurişan- Mustafa Tunç çifti, kendi çocuklarının da Gönül Taşan’ın binasında yaşadığını ve Taşan’ın kendilerini de dolandırdığını iddia etti. Ayrıca yayına telefon bağlantısı aracılığı ile konuk olan Özge isimli kadın da Gönül Taşan’ın “babanızın üzerinde büyü var” dediğini ve bunun karşılığında Taşan’a bisiklet kilidi aldıklarını söyledi.

Gönül Taşan’dan Yalanlama!

Kendisi ile ilgili ortaya atılan dolandırıcılık iddialarına yanıt vermek üzere programa dahil olan Gönül Taşan, iddiaları reddetti. Taşan’ın söylediklerine İsmail Çırakkoca’nın eşi ve çocukları da destek verdi. Konunun nereye bağlanacağı ise merak konusu oldu.