Magazin

Müge Anlı öldürülen çiftin akıl almaz ilişki sarmalını ortaya çıkardı: Kim kiminle beraber?

Ekranların sevilen sabah programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, geçtiğimiz günlerde ekranlara akıl almaz bir olayı daha getirdi. Çözüme kavuşturduğu cinayetler, bulduğu kayıplar ve daha birçok farklı başlık ile gündeme gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bir cinayeti daha aydınlatmaya çalışırken akıl almaz yasak ilişkilerin ortasına düştü.

Öldürülen çiftin ardından ortaya çıkanlar, başta programın sunucusu Müge Anlı’yı ve orada bulunan diğer kişileri sonra da ekranları başında yer alan izleyiciyi şaşkına çevirdi.

Paslı Çifti Fethiye’de Cinayete Kurban Gitmişti!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan 44 yaşındaki Cahit Paslı ve 38 yaşındaki eşi Hatice Paslı’nın cansız bedenleri, geçtiğimiz günlerde ormanlık bir alanda bulunmuştu. Öldürülen çiftin yakınları, cinayeti kimin işlediğinin bulunması amacı ile Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

Çiftin cansız bedenleri üzerinde gerçekleştirilen tıbbi araştırmaya göre Cahit Paslı’nın göğsünden, eşi Hatice Paslı’nın ise sırtından vurulduğu kesinleşti. Bunun üzerine Müge Anlı ve ekibi olayın yaşandığı bölgede araştırmalar yapmaya başladı. Olay yerine ifade vermeye gelen çiftin 18 yaşındaki oğlu, babasının cansız bedeninin bulunduğu yol üzerinde 1 hafta önce bölge halkından olan Ali Varçın İsimli bir şahıs ile tartıştığını dile getirdi.

Öldürülen Çiftin Ardından Kan Donduran İlişki Sarmalı Ortaya Çıktı!

Cahit Paslı ve eşi Hatice Paslı’nın öldürülmesinden sonra cinayetleri kimin işlemiş olabileceğine dair araştırmalarını sürdüren Müge Anlı, ekibinin yapmış olduğu araştırmalar sonucunda edinilmiş olan bazı bilgileri seyirci ile paylaştı. Müge Anlı’nın açıklamaları herkesi şaşkına çevirdi.

Cahit Paslı’nın oğlu, babasının ölmeden bir hafta önce Ali Varçın ile tartıştığını iddia etmişti. ATV’nin stüdyolarına gelen Ali Varçın ve eşi Sündüz Varçın, Müge Anlı’nın olay ile ilgili sorularını yanıtlarken, Müge Anlı Sündüz Varçın ile ilgili ortaya çıkan gelişmeleri duyurdu. Öldürülen Cahit Paslı ile Sündüz Varçın’ın ilişkisi olduğunu dile getiren Müge Anlı, Sündüz’ün daha önceden Cahit Paslı’nın küs olduğu kardeşi Ekrem ile de ilişkisinin olduğunu ortaya çıkardı.

Müge Anlı Şema Çizdi!

Sündüz Varçın’ın hem öldürülen Cahit Paslı hem de Cahit Paslı’nın kardeşi Ekrem Paslı ile ilişkisi olduğunu ortaya çıkaran Müge Anlı, köy içerisinde yaşayan 3 çiftin birbiri ile ilişkisinin olduğunu gösteren bir şema çizdi.