Magazin

Müge Anlı'da şok olay! 6 çocuklu adam kızını satıp kardeşinin eşi ile kaçtı!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın sunduğu programda Semra Gümüş isimli kadın, Kocaeli’nden programa katıldı. Semra Gümüş isimli kadının iddiaları izleyenlerin kanını dondurdu. Kocası Bekir Gümüş ve kayınbiraderi ile ilgili söyledikleri ekran başındakilerin ağzını açık bıraktı.

KESİN OLDUĞUNU İDDİA ETTİ
Semra Gümüş, eşinin ıssız bir yerde kendisini tornavidalamaya çalıştığını ve boşanmak istediğini belirtti. Gümüş, kocası 38 yaşındaki Bekir Gümüş’ün kardeşinin Suriyeli 25 yaşındaki eşini kaçırdığını iddia etti. Müge Anlı ise kesin olup olmadığını Semra Gümüş’e sordu. Gümüş, ise olayın kesin olduğunu ikisinin kendisini telefonla arayıp görüştüklerini belirtti.

20 BİN LİRA BAŞLIK PARASI
Bekir Gümüş’ün kızı Keder, Müge Anlı canlı yayınına telefon bağlantısı ile katıldı. Keder, babasının kendini 20 bin lira başlık parası ile sattığını o para ile ise yengesiyle kaçtığını öne sürdü.

TORNAVİDA İLE İŞKENCE
Canlı yayınına Bekir Gümüş’ün kardeşi Orhan Gümüş de telefon bağlantısı ile canlı yayına bağlandı. Orhan Gümüş, bu olayın kendilerini psikolojik olarak yıprattığını belirtti. Semra Gümüş, kocasının kendisini tornavida ile işkence etmeye çalıştığını şu sözleri ile iddia etti; “Beni ıssız bir yere götürüp tornavidalamaya çalıştı” Gümüş, kocasından boşanmak istediğini canlı yayında söyledi.

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI
Olay karşısında sinirlerine hakim olmayan Müge Anlı, canlı yayında 6 çocuk babası Bekir Gümüş ve kaçırdığı yengesine seslenerek “İkiniz de eşlerinizden boşanın” çağrısında bulundu. Anlı daha sonra Semra Gümüş’e söylemek istediği bir şey olup olmadığını sordu. Gümüş de eşinden boşanıp, çocuklarının velayetini kendisine verilmesini istedi.

Bir yanıt yazın