Magazin

Müge Anlı'da skandal! Muharemm Elbay'ı asit döküp erittiler mi?

ATV ekranlarında her gün seyirciyle buluşan Müge Anlı‘da Kızı Fatma Bozkurt’u aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan , Zeynep Ergül Türkiye’nin konuştuğu isim haline geldi. Eşinin bahçede kenevir ektiği ve bu yüzden hapse girdiği öğrenilmişti. Zeynep Hanım, kenevirleri marul sandığını belirterek herkesi şaşkına çevirmişti. Başka konularda da kilit isim olarak anılan Ergül‘ün cinayet süphesi bulunan Mehmet Muharrem Elbay‘in ortadan kaybolmasıyla ilgisi olacağı iddiası ortaya atıldı.

Genç kız, annesinin engelli raporu almak için kendisine yalan söylettirmek istediğini belirtti. Müge Anlı, Zeynep Hanım’a neden hiç bir çocuğunun kendisiyle görüşmek istemediğini sordu. Daha sonra ortaya çıkan iddialar ise kan dondurdu.

ASİT DÖKÜP ERİTMİŞLER

Muharrem Elbay‘ın nerede olduğunu bilmediğini söyleyen Zeynep Hanım’ın hakkında kan donduran iddialar öne sürüldü. Müge Anlı bir çok kişinin kendilerine ulaştığını ve Zeynep Hanım’ın insanlara Mehmet Muharrem Elbay‘ı kuyuya attıktan sonra asitle yok ettiklerini söylediğini belirtti. Zeynep Ergül ise atılan iddialar karşısında sessizliğini korudu.

Bir yanıt yazın