Kültür Sanat

Mucizelerin Adresi Berna Ergin Ajans

İstanbul’un köklü yapım şirketlerinden Cem Gülaç’ın sahibi olduğu Cem Gold Media Yapım ile İzmir’in nam-ı diğer ‘Elma Şekeri’, medya sektörünün güzel yıldızı Berna Ergin’in sahibi olduğu Berna Ergin Ajans iş birliğinde dizi ve film sektörü yepyeni isimler ve yüzler kazanıyor. Bu birliktelik en çok İzmirli oyuncu ve oyucu adaylarına yaradı. Son zamanlarda sektörün ilgi odağı olan İzmir ve çevresinde çekilen pek çok film ve diziye oyuncu desteği sağlayan ikili bunun haklı gururunu yaşıyor.

Ege’nin En Büyük KAdrosunu Kurdular

25 yıldır sektöre oyuncu sağladıklarını belirten Cem Gülaç, , “Berna Ergin Ajans ile uzun zamandır projelerde ortak çalışıyoruz. Son 5 yıldır İzmir’de çekilen 10’a yakın sinema filmi ve 20’ye yakın televizyon dizisinin castını birlikte yaptık. Türkiye’nin en popüler sinema filmleri ve televizyon dizileriydi bunlar. Her yaştan ana cast oyuncumuz ve yardımcı oyuncularımızla Ege’nin en büyük, en güçlü castına sahibiz” diyerek bu konudaki iddiasını dile getirdi.

Yeni Diziler, Yeni Oyuncular

Sağlam ve emin adımlarla yol aldıklarını ifade eden Berna Ergin de İzmir ve çevresinde çekilen dizi ve sinema filmine ajanslarına kayıtlı pek çok oyuncu vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Berna Ergin, son olarak 7. Koğuştaki Mucize ve Mucize 2 Aşk filmlerinin castını üstlendiklerini belirtti. Ergin, “Geçtiğimiz günlerde vizyona giren ve Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize büyük ses getirdi. Bodrum, Muğla ve Aydın’da çekildi. 6 Aralık’ta vizyona girecek olan Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp, yönetip, oynadığı Mucize 2 Aşk filmi de yine İzmir, Foça ve Kars’ta çekildi. Şimdi de Star TV’de geçtiğimiz hafta ekrana gelen, ilk bölümde seyirciyi çeken, reytinglerde iyi bir yer bulan dizinin de cast direktörlüğü Cem’le birlikte yaptık. Çekimleri İzmir, Çeşme ve Urla’da yapılıyor. Ulusal kanallarda yer alacak, iddialı bir kaç dizinin daha castını biz üstlendik” dedi.

Kamera Önü Eğitimi Veriliyor

Yıllar önce kurduğu ajansıyla sektörde doğru ve güvenilir bir marka olmanın gururunu yaşadıklarını da kaydeden Berna Ergin, işteki en büyük destekçisinin de eşi Vatan Avanoğlu olduğunu belirtti. Güçlü eğitim kadrosuyla hem fotomodel hem de oyuncu yetiştirdiklerini kaydeden Ergin, “Çocuk, genç ve yetişkin olmak üzere her yaştan fotomodel ve oyuncu castımız var. Oyunculukta ilerlemek isteyenlere kamera önü eğitimi de veriyoruz. Bunu bir adım öteye taşımak için de yakın zamanda oyunculuk akademisi açmayı planlıyoruz. İzmir son dönemlerde sektörde adeta parlıyor o nedenle Cem’le birlikte daha pek çok projeye imza atacağız” diyerek bu alanda ilerlemek isteyenleri ajansına davet etti.

Bir yanıt yazın