Magazin

Mucize Doktor’da Ali Vefa ölüyor mu? Taner Ölmez diziden ayrılıyor mu?

FOX TV ekranlarında izleyici karşısına geçen Mucize Doktor dizisinde başrol oyuncusu Ali Vefa’nın ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisinden ayrılacak mı?

Geniş izleyici kitlesi tarafından takip edilen Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini canlandıran Reha Özcan’ın diziden ayrılması çok konuşulurken yeni fragmanında Ali Vefa’nın da yoğun bakımda görülmesi akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

MUCİZE DOKTOR ALİ VEFA ÖLÜYOR MU?

Dizinin başrol oyuncusu Ali Vefa’nın yoğun bakımda görülmesi dikkat çekiyor. Ancak konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Yeni bölümde neler olacağını izleyeceğiz.

MUCİZE DOKTOR ALİ VEFA KİMDİR?

Ali Vefa karakterini canlandıran kişi Taner Ölmez’dir.

Ali Vefa hakkında…

20’lerinin ortasında, cerrahi asistanı, otistik savant. Dahi ama iletişim kurmakta zorlanan Ali’nin çocukken hayatında değer verdiği bir tavşanı, bir de onu her şeyden koruyan abisi vardı. Fakat babası, Ali’yi evlatlıktan reddetti. Kimsesiz kalan Ali, onu sahiplenen Adil Hoca sayesinde hayata tutundu.

Abisine verdiği doktor olma sözünü de Adil Hoca sayesinde tuttu ve tıp fakültesini birincilikle bitirdi.Ali, şimdi asistan olarak girdiği hastanede dostluğu, kardeşliği ve aşkı keşfedecek. Dokunduğu her şeye, temas ettiği her yaşama iyilik getirecek; sadece şifa değil, umut verecek insanlara. Kimsesiz, otizmli Ali, kendine tekrar bir aile bulacak ve o koca hastane Ali’nin çevresinde bir aile olacak.