Kültür Sanat

Mucize Doktor 34. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak? 33. Bölümde neler oldu?

Mucize Doktor 33. bölüm dün yayınlandı. 33. Bölümden sonra ise haftaya yayınlanacak 34. bölümün fragmanı yayınlandı. Peki haftaya Mucize Doktor'da neler olacak? Son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Mucize Doktor dizisi 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor yeni bölümde Taner Ölmez’in canlandırdığı Doktor Ali Vefa, araba kullanmayı öğrendiği görülüyor. Ancak Ali Vefa, yanında Nazlı’nın da olduğu sırada bir kaza yapıyor. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Ali Vefa yolda bisikletiyle giden birine çarpıyor. Yerde hareketsiz yatan kişi ise Nazlı’nın babası çıkıyor. Peki Mucize Doktor’da Nazlı’nın babası öldü mü? İşte Mucize Doktor 34. yeni bölüm fragmanı..

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Reha Özcan’ın yer aldığı Mucize Doktor dizisi, 15 Ekim Perşembe akşamı 33. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Mucize Doktor’un 22 Ekim Perşembe ekrana gelecek olan 34. yeni bölümünden ilk fragman da Fox TV tarafından yayınlandı.

Başhekimliğini ilan eden Tanju hastanede sert bir değişim süreci başlatır; yeni düzene adapte olabilenler kalacak, olamayanlar yeni maceralara yelken açacaktır. İlk iş cerrahide kimin en iyi olduğunu bulmaktır ve Tanju’nun bastırışıyla Ferda’yla Ferman bir iddiaya tutuşurlar. Hocalar asistanlarını seçerler ve yarış başlar.

Berhayat Hastanesi’nde değişim rüzgarları eser ve ekipler vakalarını tamamlayabilmek için kıyasıya yarışırken Nazlı’nın rakip takımında olmak Ali’nin adaptasyon yeteneklerini sonuna kadar sınayacaktır.

İŞTE 34. BÖLÜM FRAGMANI