Magazin

Mucize Doktor 31. yeni bölüm fragmanı geldi! Mucize Doktor 30. son bölümü özeti

Mucize Doktor 30. son bölüm FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Mucize Doktor'un son bölümünde, Ali, Adil Hoca'yı iyileştirmek için yeni yollar arıyor. Peki, Mucize Doktor 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor 31. yeni bölüm fragmanı geldi! İşte Mucize Doktor 31. yeni bölüm fragmanı.

Yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen Mucize Doktor 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Mucize Doktor dizisi Fox TV’de 30. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, sevgilisi Nazlı sayesinde zor günleri atlatmaya çalışan Ali, bu kez Babası gibi gördüğü Adil Hoca’nın ansızın baylmasıyla sarsıldı. İşte Mucize Doktor 30. son bölümde yaşananlar ve Mucize Doktor 31. yeni bölüm fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 30. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sevgilisi Nazlı sayesinde zor günleri atlatan Ali, bu kez de babası gibi sevdiği Adil Hoca, hastanede ansızın bayılmasıyla sarsılır. Hemen yapılan tetkiktlerle Adil Hocanın durum ortaya çıkar; Adil çok ağır hastadır.
Adil Hoca’yı seven herkes bu haberle sarsılırken Ali bir çözüm bulmak için yine kendini paralar. Sonunda anlar ki; tek kurtuluş, yıllar önce öldüğünü sandığımız birinin elindedir.

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Mucize Doktor 31. yeni bölüm fragmanı geldi. FOX TV’nin Twitter hesabından Mucize Doktor 31. Yeni bölüm fragmanı; “Ferda ile Ali arasında neler yaşanacak?” başlığıyla paylaşılması dikkat çekti.

MUCİZE DOKTOR 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA ŞOK: “BELKİ SENİN BABAN!”

Mucize Doktor 31. yeni bölüm fragmanında dizisinin bu haftaki son bölümünde akıbeti merakla beklenen Adil Hoca’nın Ferda’nın Ali’ye “O benim babam değil, ama belli ki senin baban” dediği sözler dikkat çekti.

İşte, Mucize Doktor 31. yeni bölüm fragmanı: