Magazin

Mucize 2 Aşk filmi rekor kırdı! Mucize 2 Aşk konusu, oyuncuları kimdir?

Mahsun Kırmızıgül‘ün son filmi Mucize 2 Aşk beyazperde de umduğunu buldu!. Filmi ilk 3 günde 421.028 kişi tarafından izlendi. Filmin toplam hasılatı ise 8.1 milyon TL oldu. Her yaş grubundan izleyicisi olduğu gözlenen film için sosyal medyada övgüler yağdırıldı. Mahsun Kırmızıgül’ün Mucize 2 Aşk filmi, 8.1 milyon hasılatla bugüne kadar yaptığı filmler içinde en yüksek hasılatla açılan filmi oldu. İlk filmden 4 yıl sonra sinemalara gelen Mucize 2 Aşk, aynı zamanda ilk filmin ilk hafta sonu hasılatının 1,5 katı hasılatı ile açıldı.

İşte film hakkında merak edilen Mucize 2 Aşk filminin konusu nedir? Mucize 2 Aşk oyuncuları kimlerdir? sorularının cevapları…

MUCİZE 2 AŞK’IN KONUSU

Mucize 2 Aşk, 2015 yapımı Mucize filminin devamı niteliğinde. İlk film izleyicisini, 1960’lı yıllara götürüyor ve darve sürecinin etkilerini fakir halk üzerinden gösteriyordu. Başrolüne ise Mert Turak ile Talat Bulut’u alıyordu. Şimdi ise Mucize Aşk filmiyle Doğu’da yaşayan engelli bir genç olan Aziz’in sevgiyi keşfetmesi konu ediniliyor. Aziz ve Mızgin, görücü usulüyle evlendirilirler. Böylece ikili birlikte yaşama tutunma mücadelesi verecek.

MUCİZE 2 AŞK OYUNCU KADROSU

Mucize 2. Aşk’ta Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu, Mahsun Kırmızıgül, Melis Sezen, Levent Sülün, Deniz Oral, Sera Tokdemir, Deniz Özerman, Meray Ülgen, Suna Selen, Erol Aksoy, Metin Yıldız, Nazmi Kırık, Zekeriya Karakaş, Hakan Can Kargidanoğlu, Dilek Denizdelen, Berivan Kahraman, Berna Sülün ve Ali Sürmeli, Erol Demiröz, Meral Çetinkaya, Ayda Aksel gibi isimler yer alıyor.

Bir yanıt yazın