Kamu

MSÜ sonuçları açıklandı! Sonuç ekranı için tıklayın

MSÜ sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından yapılan duyuru adayların sınav sonuçlarını öğrenebileceği belirtildi. Sınav sonuç ekranı için haberimizde verilen linki tıklayın.

14 Haziran tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-MSÜ) sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan duyuru ile adayların sınav sonuçlarını öğrenebileceği belirtildi.

Corona virüsü salgını sonrası uygulanan sınavın sonuçlarına adaylar, 02 Temmuz 2020 tarihinde saat 17.00’den itibaren https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecekler.

2020 MSÜ sonuç ekranı için tıklayınız.

ÖSYM tarafından yapılan duyuruda ise şu ifadeler kullanıldı:

14 Haziran 2020 tarihinde uygulanan 2020 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (2020-MSÜ) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 02 Temmuz 2020 tarihinde saat 17.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.