Gündem

MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) acı haberi duyurdu. Gelen son dakika haberine göre, Irak’ın kuzeyine yönelik gerçekleştirilen Pençe Yıldırım Harekatı’nda teröristlerle girilen çatışma sonucunda 27 yaşındaki İstihkam Uzman Onbaşı Yasin Özdamar şehit oldu. Şehidin acı haberi Isparta’daki ailesine ulaştı.

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

Şehit Özdamar’ın acı haberi Gelendost ilçesine bağlı Çaltı köyündeki ailesine Vali Ömer Seymenoğlu tarafından verildi. Vali Seymenoğlu, Gelendost Kaymakamı Onur Alimoğlu, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin ve askeri yetkililerle birlikte şehidin annesi Keziban ve babası Sadettin Özdamar’a taziye dileklerini iletti.

Şehidin evinin bulunduğu sokağa ve evine Türk bayrakları asıldı. Şehit Yasin Özdamar’ın bekar ve bir kardeşinin olduğu öğrenildi.

MSB’NİN AÇIKLAMASI;

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın açıklamasına yer verildi. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Kahraman silah arkadaşımız, 14 Mayıs 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.”