EkonomiGündem

Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesini Hala Yapmayanlar İçin Açıklama Yapıldı

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinin ilk taksitlerini hala yatırmayan vatandaşları ilgilendiriyor. Yılda iki defa eşit taksitlerle ödenen MTV ödemeleri ödemeleri için sona gelindi. MTV ödemelerini hala gerçekleştirmeyen vatandaşlara Denizbank kampanya duyurusunda bulundu. Denizbanklı, vatandaşlar MTV ödemelerini taksitli bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Denizbank resmi internet sitesinden yapılan açıklamada: Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni ödeyecek vatandaşlara ücretsiz ve faizsiz 2 taksit imkanı sundu. Ayrıca DenizKartım kullanan vatandaşlara özel ise 3 taksit fırsatı sunduğunu açıkladı. Son başvuru tarihi 31 Ocak 2022.

Denizbank MTV Ödemeleri Kapsamında Yapacağı Kampanyaları Şu Şekilde Açıkladı:

08-31 Ocak 2022 tarihleri arasında Tüm Denizbank Bireysel kredi kartları ve Bonus Business kredi kartı ile DenizKartım uygulamasından Motorlu Taşıtlar Vergi ödemesini gerçekleştiren müşterilerimize özel ücretsiz faizsiz 3 taksit fırsatı sunulacaktır. Diğer kanallardan yapılacak olan ödemeler ise kampanya süresince ücretsiz faizsiz 2 taksit ile gerçekleşecektir.

Ücretsiz faizsiz 2 taksit fırsatı olan kanallar: Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr, DenizBank internet şubesi, mobil bankacılık, ATM, DenizBank iletişim merkezi ve şubeleri’dir. Bu kanallardan yapılan Motorlu Taşıtlar ödemeleri ise ücretsiz faizsiz 2 taksit ile gerçekleşecektir.

Taksit işlemini ertesi gün kart hareketlerinizde görebilirsiniz.

DenizKartım uygulamasından MTV ödemesini ana sayfa üzerinden işlemler menüsüne girerek ödemeler sekmesinden yapabilirsiniz.

Bonus Business kartlarda müşteri başına en fazla 5 işlem taksitlendirilecektir. 5 işlemden sonraki ödemeler peşin olarak gerçekleşecektir.

Net kart, Tarım ve işletme kart ile yapılan işlemler dahil değildir.

Kampanyaya sanal kartlar ve ek kartlar dahildir. (Sadece şahıs şirketi Bonus Business kartlar için sanal kart oluşturulabilmektedir).

Kampanya tarihleri süresince peşin işlem yapılamayacaktır.

DenizBank bireysel kredi kartınız ve Bonus Business üzerinden motorlu taşıtlar vergi ödemeleriniz için otomatik ödeme talimatınızı DenizKartım uygulamasından, şubelerimizden, Açık Deniz internet bankacılığı veya 08502220800 İletişim Merkezi üzerinden verebilirsiniz.