EkonomiGündem

MNG’den kargo gönderecek olanlar dikkat: 2023 yılında son bulacak!

Akbank internet sitesi üzerinden MNG’den kargo gönderecek olan vatandaşlar için indirim sağlayacağını duyurdu. Akbank’tan yapılan açıklamaya göre MNG’den gönderilecek kargoya yüzde 30 indirim sağlanacak.

Akbank, site üzerinden Akbank Mobil’e giriş yapan vatandaşlar için kampanya başlattığını duyurdu. Yapılacak olan kampanyanın 2023 yılının Haziran ayında biteceği bildirildi. Akbank’tan alınan bilgilere göre Akbank Mobil’e login olduktan sonra, ana sayfada yer alan Kampanyalar alanından “MNG Kargo %30 İndirim” kampanya detaylarına ulaşarak sana özel indirim kodunu alabilme imkanı sağlandı.

2023 YILINDA SON BULACAK

01 Temmuz 2022– 8 Haziran 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’den alınacak indirim kodu ile MNG Kargo şubelerinden gerçekleştirilen yurt içi gönderilerinde, taşıma listesi fiyatları üzerinden %30 indirim imkanı sunmaktadır.

%30 indirim, KDV hariç ve standart yurt içi gönderileri için geçerli olup; yurt dışı gönderileri ve adresten alım, adrese teslim ve SMS ücretlerini kapsamamaktadır.

Kampanyadan faydalanmak için Akbank Mobil’den alınan indirim kodunun MNG Kargo şubelerinde işlemden önce yetkiliye ibraz etmeleri ve indirimin yansıdığı görülmelidir.

Her bir kod tek kullanımlıktır.

İndirim kodlarının son kullanım tarihi 8 Haziran 2023’tür. Kullanılmayan kodlar bu tarihten sonra kendiliğinden geçersiz olacaktır.

İNDİRİM KODU NAKDE ÇEVRİLEMEZ

İndirim kodu nakde çevrilemez, para iadesi yapılamaz ve devredilemez.

Bu kampanyada kazanılan indirim kodları bu ve başka kampanyalar ile birleştirilemez.

Kampanya kapsamında verilecek indirim kodları sınırlı sayıdadır ve belirlenen limite ulaştığında kampanya durdurulacaktır.

AKBANK T.A.Ş ve MNG Kargo kampanya süresini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.