Gündem

Misafiri geldi, koronavirüs kaptı! Bugün toprağa verildi!

Yusuf Güner, 74 yaşındaydı. Güner, İstanbul’dan gelen bir ziyaretçisini kıramadı ve misafir etti. Koah hastası olan 74 yaşındaki Güner, koronavirüs nedeniyle hayatımı kaybetti.

İstanbul’dan gelen ziyaretçiyi kıramayan ve evine alan 74 yaşındaki Yusuf Güner, koronavirüs kaptı. Koah hastası olan Güner, bugün toprağa verildi. Bartın Kumluca’da yaşayan 74 yaşındaki Yusuf Güner, İstanbul’dan gelen bir ziyaretçiyi ağırladıktan sonra koronavirüse yakalanmıştı.

TABUTU YAKILDI!

Yaklaşık 4 gündür Bartın Devlet Hastanesi Pandemi Servisinde tedavi altında tutulan Güner bugün toprağa verildi. Korona virüs nedeniyle yaşamını kaybeden Güner’in cenazesi Kumluca beldesinde özel kıyafetli ekiplerce geniş tedbirler altında toprağa defnedildi. Defin işleminin ardından Güner’in tabutu yakılarak imha edildi.

“SEVDİKLERİNİZİ BU ŞEKİLDE DEFNETTİRMEK İSTER MİSİNİZ?”

Yakalandığı korona virüs sonrası hayatını kaybeden Güner’in yeğeni Kumlucalı iş insanı İsmet Ertuğrul sosyal medyada yayınladığı mesajda korona virüs salgınını umursamayanlara seslenerek, “Dayımı defnettik, mekanı Cennet olsun. Bir şey olmaz deyip ziyaretlere gidenlere, bu hastalığı umursamayanlara, maske takmayanlara, mesafe kuralına uymayanlara, hastalığını gizleyenlere söylüyorum. Kendinizi veya sevdiklerinizi bu şekilde defnettirmek ister misiniz?” ifadelerini kullandı.