Taciz İddiası Fitili Ateşledi

Buca hattında sefer yapan bir yolcu minibüsünde meydana gelen olayda, iddiaya göre, araçta seyahat eden genç bir kız, başka bir yolcu tarafından taciz edildiğini fark edince soğukkanlılığını koruyarak cep telefonuyla kayıt almaya başladı. Genç kızın şüpheliye sert tepki göstermesi üzerine araçtaki tansiyon bir anda yükseldi.

Şoför Müdahale Etti, Bıçaklar Çekildi

Duruma sessiz kalmayan minibüs şoförü, tacizle suçlanan şahsın araçtan inmesini istedi. Şoförün uyarısıyla iyice öfkelenen şüpheli, küfürler ederek minibüsten indi ancak gerginlik burada bitmedi. Cebinden bıçak çıkaran saldırgan, minibüs sürücüsünü dışarı çağırarak tehditler savurdu. Sürücünün de bıçakla araçtan inmesiyle olay, bir anda bıçaklı hesaplaşmaya dönüştü.

56 (1)

İzmir Bornova'da kaza: Tırın çarptığı otomobil galeriye girdi!
İzmir Bornova'da kaza: Tırın çarptığı otomobil galeriye girdi!
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlar Araya Girdi, Facia Teğet Geçti

Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle olay daha fazla büyümeden kontrol altına alındı. Tehditler savurmaya devam eden şüpheli, kısa süre sonra bölgeden uzaklaştırıldı. Yaşanan o korku dolu anlar, taciz edildiğini iddia eden genç kızın kamerasında anbean kaydedildi.