Gündem

Milyonların sevgilisi EDHO geri dönüyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon tarihi belli oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinmişti ancak daha sonra beklenmedik bir şekilde dizinin yayından kalkması herkesi şoke etti. Konu ile ilgili olarak eklenmedik bir şekilde yayından kaldırılması hayranlarını üzerken şimdi ise efsane dizinin yeniden ekranlara geleceği belirtildi.

Yeni Sezonda Orijinal Kadro ve Yeni Hikaye

Yeni sezonunda, dizinin orijinal kadrosundan birçok isim projede yer alacağı belirtilerek ancak bu sefer hikaye, Hızır karakteri yerine Alparslan karakteri üzerinden ilerleyeceği ifade edildi. Bununla beraber  yeni sezonun hikayesinde Hızır karakterinin yurtdışına çıktığı ve izini kaybettiği bir dönemi göreceğimiz belirtilerek Alparslan ise amcasından kalan işleri devralacak ve dizide önemli bir pozisyonda yer alacağı vurgulandı.

Yeni Karakterler ve Kenan İmirzalıoğlu’nun Girişi

Bu konu hakkında dizinin yapımcıları, orijinal kadroyu korumakla birlikte önemli karakter eklemeleri yapacağı belirtilerek bu eklemeler arasında Kenan İmirzalıoğlu’nun adı öne çıkarken İmirzalıoğlu, yeni bir masa ortağı olarak diziye katılacağı bildirildi.  İmirzalıoğlu’nun hayat vereceği karakter, dizinin ilerleyen bölümlerinde olayların merkezinde yer alacağı ifade edilerek hatta bazı bölümlerde başrol karakterlerinden daha fazla ekran süresi alması beklendiği duyuruldu.

Çekimler ve Yayın Tarihi

Dizinin çekimleri, bu yılın ikinci yarısında başlayacağı ifade edilerek ilk bölümün yayın tarihi ise 1 Ekim olarak belirlendiği vurgulandı. Ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonu, muhtemelen dijital içerik platformlarından birinde yayınlanacağı aktarılarak bu konudaki kesin bilgiler ilerleyen günlerde netlik kazanacağı paylaşıldı.

Herhangi bir açıklama yapıldığında veya gelişmeler olduğunda okuyucularımızı anlık olarak haberdar edeceğiz.