Gündem

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt’a Sosyal Medya’da Saygısızlık!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyasında bir kız arkadaşı ile fotoğraf paylaşan Ebrar Karakurt sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Çirkin yorumlara maruz kalan 21 yaşındaki başarılı Milli voleybolcu ‘nun cinsel yönelimini saygısızca eleştiren sosyal medya kullanıcılarına ve bazı kamuoyu kuruluşlarına Türkiye Voleybol Federasyonun ve Eczacıbaşı Spor Kulübünden önemli bir açıklama geldi.

Herkesin özel hayatı kendisine aittir

Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, “Ebrar Karakurt, Türk voleybolunun yetiştirdiği en önemli ve istikbal vaadeden oyuncularından biridir. Sahada cesur, yürekli ve savaşçı ruhu ile oynayan ülkesini ve bayrağını en iyi şekilde temsil etmek için terinin son damlasına kadar akıtan savaşçı sporcudur. Herkesin özel hayatı kendisine aittir. Gerisi lafı güzafdır”  ifadesinde bulundu.

Öte yandan Eczacıbaşı Spor Kulübü ise Twitter’dan, “Sporcunun spora olan saygısı ve sahada verdiği mücadele önemlidir. Herkes için #özelhayatasaygı” paylaşımı yaparak Milli voleybolcuya destek verdi.