Gündem

Milli Savunma Bakanlığı acı haberi verdi: 3 askerimiz şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı’ndan bir acı haber daha… MSB, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 asker şehit oldu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan Uzman Çavuş Gökhan Demir’in de şehit olduğunu bildirdi.

MSB’den yapılan açıklamada, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 11 Haziran’da teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Demir’in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada:

“Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadesi kullanıldı.