Ekonomi

Midpoint Bayilik (Franchise) Başvurusu, Şartları ve Ücreti

Midpoint Türkiye’deki öncü bistro kafelerden biridir. 20 yıllık bir geçmişi olan Midpoint, Bağdat Caddesi’ndeki ilk şubesinden bugün geldiği noktada markasının sürdürülebilirliğini arttırma çabası içindedir.

2002’den beri özgün tatları, kişileştirilen menüleri, küresel mutfak lezzetlerini katlayarak ilerleyen Midpoint, menüleriyle olduğu kadar samimi atmosferiyle küresel marka olma yolunda ilerlemektedir.

Midpoint, ürün yelpazesi kadar hizmet kalitesi, samimi havası, şubelerindeki özgün mimari tasarımları ile de popülaritesini arttırma hedefindedir. Günümüz sağlıklı yaşam aktivitelerinin yaşamın her anına ve her yaşa adapte edilme gayesi, Midpoint ürün yelpazesinde incelikle işlenir. Zengin ve sağlıklı menü alternatifleri ile ziyaretçilerini memnun etme gayesinde olan Midpoint, şubeler açarak büyümeye devam etmektedir.

Midpoint bayiliği almak isteyen kişilerin Midpoint işletme yetkilileri ile görüşmeleri gerekir. Anahtar teslim franchise markalarından biri olan Midpoint, karlı bayilik anlaşmaları ile tanınır. Kafe bayiliği veren Midpoint, alkollü mekan ve barlardan biridir. Alkollü bayilik veya franchise veren barlar arasında yer alan Midpoint, bayilik anlaşması yaparken marka kalitesini sürdürebilecek yatırımlara şans verir.

 Midpoint Bayilik Şartları Nelerdir?

 Midpoint bayiliği şartları şu şekilde belirlenmiştir:

  • Midpoint yatırım bedelini karşılayabilecek kaynağa sahip bayi adayları
  • Midpoint hizmet kalitesini sunabilecek davranış yönetimine sahip adaylar
  • Midpoint atmosferini oluşturabilmek için marka vizyon ve misyonunu kavrayıp benimseyebilecek kişiler
  • Franchise adayı ve istihdam edeceği personelin Midpoint ürün ve hizmetlerini sunabilmeleri için ilgili eğitimleri almak
  • Midpoint hedef müşteri portföyünü kavrayıp şubesini ona göre işletip organize edebilecek kişiler

Yukarıdaki koşulları karşılayan franchise adayları işletme kurumsal iletişim adresleri aracılığıyla Midpoint yetkililerinden destek alabilirler.

2022 Midpoint Franchise Bedeli Ne Kadar?

Midpoint franchise ücreti 35 bin TL ile 60 bin TL arasında değişiklik gösterir. Midpoint bayilik ücreti, bayinin açılacağı mülkün bulunduğu konuma, metrekaresine benzeri faktörlere göre değişiklik görülebilmektedir.

Midpoint franchise almak isteyenler süreç ve fiyat bilgisi ve daha fazlası hakkında işletmenin kurumsal web adresi üzerindeki iletişim bilgilerini kullanarak destek sağlayabilirler. En az 40 bin TL ve üzerinde kaynağa sahip franchise adayları, başvuru yapabilirler. Midpoint yalnızca birkaç ayda sermaye tutarını katlayacak kazanca sahip olurlar.

Midpoint Bayiliği Nasıl Alınır?

Midpoint işletmesi tarafından şimdiye dek bayilik alırken istediği kriterler veya bayilik sürecine ilişkin resmi bir açıklama yapılmamıştır. Midpoint bayiliği almak için yapılması gerekenler genel bir kafe bistro bayiliğinden hareketle adımlar halinde aşağıda sıralanmıştır;

  • İşletme kurumsal iletişim adresleri üzerinden yazılı veya sözlü olarak bayilik başvurusu beyanı sunmak
  • İşletme yetkilileri tarafından geri dönüş sağlandığında istenen bilgi ve belgeleri ibraz etmek
  • Bayilik franchise bedelini ve diğer kriterleri karşılayabilenlerle franchise eğitim sürecine başlanır
  • Eğitim sürecini başarı ile tamamlayanlarla franchise anlaşması yapılır

Midpoint franchise başvurusunda bulunacak veya bilgi alacak kişiler için Midpoint kurumsal iletişim adresleri aşağıdaki gibidir;

Midpoint Web Adresi: https://www.midpoint.com.tr/tr/index.html

Adres: Küçük Çamlıca, Üçpınarlar Caddesi No:30/A, 34696 Üsküdar/İstanbul

Telefon: 0216 325 60 55

Midpoint’nin Kaç Tane Bayisi Var?

Midpoint bayi sayısı yaklaşık 50’dir. Uygun fiyat listesinde popüler yemek menüleri sunan Midpoint, şubelerini açarken de bu konseptini korumaya özen gösterir. Midpoint müşterilerine dinlenme ve sohbet ortamını uygun fiyat ve kişiselleştirilmiş menülerle sunmayı hedefler. Bu sebeple bayilik açma süreci de ince elenip sık dokunmaktadır. Türkiye’nin üç metropol şehri Ankara, İstanbul ve İzmir haricinde Kocaeli, Antalya, Bursa ve Mersin gibi ticaret, turizmin başkenti liman şehirlerinde 34 şubesi bulunur.

Midpoint Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Midpoint müşteri hizmetleri telefon numarası 0 216 325 60 55 ile işletme yetkilileri ile iletişime geçilip merak edilenler ve başvuru için bilgi sağlanabilir. Üstelik Midpoint destek hattı kapsamında işletme iletişim formu doldurularak yazılı olarak işletmeyle irtibata geçilebilir.