Magazin

Mide kanaması geçiren ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı!

Bülent Ersoy'dan sevenlerini korkutan bir haber geldi. Mide kanaması geçirdiği öğrenilen ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı.

UçanKuş TV’nin özel haberine göre; Bülent Ersoy Çeşme’de rahatsızlanmasının ardından İzmir Medicana Hastanesi’ne kaldırıldı. Mide rahatsızlığı nedeniyle öğle saatlerinde hastaneye kaldırılan Diva’ya yapılan ilk tetkiklerin ardından Bülent Ersoy özel bir odaya alındı. Mide ülserinin kanama yapması sonrası durumunun iyi olduğu belirlenirken, yarın yapılacak tetkikler sonrası ameliyat olup, olmayacağı netlik kazanacak. UçanKuş TV İstihbarat Şefi Sercan Kazancı’nın Bülent Ersoy ekibine ulaşarak haberin doğruluğunu teyit etti.

Bülent Ersoy, çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Muhterem Takipçilerim ve Kamuoyunun Dikkatine! Bugün sabah saatlerinde midemdeki ülserden kaynaklanan bir kanama geçirdim. Şükürler olsun , sağlığım,sıhhatim yerinde. Bugünkü kısa süreli tedavi ve müdaheleden sonra birkaç gün içerisinde normal hayatıma döneceğim. Endişe edilecek bir durumum yok.Bilgilerinize. Sevgi ve Saygılarımla” açıklamasını yaptı.