Gündem

Metin2’de hacklenen oyuncudan tüyolar!

Metin2 oyuncusu hacklenen 107 seviye karakterinin ardından çektiği videoda diğer oyuncuları uyardı. Bilindiği üzere yüksek levele ulaşan hesaplar piyasada fazla denilebilecek tutarlara satılıyor. Bu nedenle özellikle karakterini kasan ve daha önce Metin2 yang satın alma işlemi için farklı sitelere güvenen kişilerin dikkatli olması gerekiyor.

METİN2 POPÜLARİTESİNİ KORUYOR

Yıllara meydan okuyan Metin2 oyunu kapanma dönemlerinde en çok oynanan ilk 20 online oyun içerisinde yerini alıyor. Canavarlar ve ejderhalara karşı açılan savaşlarda oyuncular karakterleri için level kasarak farklı tip itemleri kullanabiliyor. Dünya genelinde yüksek bir popülariteye sahip olan oyun, Metin2 yang, won ve ejderha parası gibi özellikleri ile de ön plana çıkıyor. Bunların hepsi sanal dünyanın da dışına çıkarak gerçek dünyada para kazandırıyor. Ek olarak oyuncular, özel olarak Metin2 yang satın al seçeneğini kullanıyor. Oyunda 50. Seviye ortalama olarak kabul edilirken ileri seviyeler, yüksek fiyatlara piyasada satılıp alınıyor.

‘’BENİM DÜŞTÜĞÜM HATALARA DÜŞMEYİN’’

Hacklenen oyuncu, daha önce güvenilir olmayan bir web sitesi üzerinden üstelik yüksek Metin2 yang fiyatları ile satın aldığı yangları kaybetti. Çektiği videoda talihsizliğine dikkat çeken oyuncu ‘’Özellikle Metin2 TR yang satın al işlemlerini güvenilir olmayan sitelerden gerçekleştirenler benim düştüğüm hatalara düşmeyin. Başıma gelen olay, yeterince araştırmamak il birlikte son derece talihsizdi.’’ açıklamalarında bulundu.

GÜVENİLİR YANG SATIN ALIMI İÇİN KURUMSAL SİTELER BULUN.

Metin2 yang al için güvenilir olması adına gamesatis.com’u tavsiye eden oyuncu, hesap güvenliği konusunda da uyarılarda bulundu. Yapılan uyarılar arasında kanıtı olmayan herhangi bir hileyi indirmeme, admin ya da moderatör haricinde herhangi birinin gönderdiği hileleri kullanmama, Metin 2 yang hilesinin rar halinde indirilmesi halinde silinmesi, anti virüs programının kullanımı bulunuyor. Siz de uygun fiyatlara, dönemsel olarak yüzde 50’lere varan indirimlerden yararlanmak için Game Satış’ı takip edin. Satın aldığınız yangların kısa sürede hesabınıza yüklenmesi mümkün. Üstelik banka kartı ya da kredi kartı ile satın alım işlemi tamamlanabilir, taksit imkanlarından faydalanılabilir. Siz de güvenilir Metin 2 yang satın alma işlemlerinizi buradan takip edin.