Gündem

Meteoroloji’den son dakika hava durumu açıklaması! 12 Mart hava nasıl olacak?

Meteoroloji tarafından 12 Mart hava durumu raporu paylaşıldı. Ege Bölgesi genelinin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Ancak sabah saatlerinde yola çıkacak vatandaşlara uyarı yapıldı. Peki 12 Mart hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 12 Mart hava durumu verileri resmi internet sitesinde yayımlandı. Vatandaşlar evden çıkmadan önce ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını merakla araştırıyor.

Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yerel olarak pus ve sis olayı görülecek. Hava sıcaklığında ise 2 ila 4 derece artış olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı bölge genelinde 2 ila 4 derece artacak.

Rüzgar kuzey yönlerden hafif zamanla orta, kıyı kesimlerde zaman zaman kuvvetlice esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney ve doğusnun parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Karaman, Diyarbakır ve Adıyaman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DENİZLİ °C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu

İZMİR °C, 22°C
Az bulutlu

KÜTAHYA °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli

UŞAK °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu