Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Alınan verilere göre, bazı iller için sağanak yağış uyarısı yapılırken, Ege Bölgesi genelinde havanın yağışsız geçeceği tahmin ediliyor. Peki, hangi illerde yağış var? İzmir'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Evden çıkacak vatandaşlar tarafından hava durumu verileri merakla araştırılıyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, bazı iller için sağanak yağış uyarısı yapılırken, Ege Bölgesi genelinde havanın yağışsız geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale’nin doğusu ve Balıkesir çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Trabzon ve Balıkesir çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu akşam ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Akşam ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İZMİR °C, 19°C
Parçalı bulutlu

KÜTAHYA °C, 13°C
Parçalı bulutlu

MANİSA °C, 18°C
Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 19°C
Parçalı bulutlu