Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

Meteoroloji’den O Bölgelere Kuvvetli Fırtına Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, kuvvetli fırtına bekleniyor. Yapılan so değerlendirmelere göre, Rüzgar bugün Kuzey Ege’den başlayarak zamanla Ege Denizi genelinde güney ve güneybatı, zamanla güney ve güneydoğu yönlerinden 6 ila8 kuvvetinde (50-75km/saat) yarın ise Güney Ege’de yer yer 7 ila 9 kuvvetinde (60-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Ege Denizi’nde Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor

Kuvvetli fırtınanın Ege Denizi’nde yarın akşam saatlerinde etkisini azaltması bekleniyor.  Rüzgarın bugün akşam saatlerinden sonra Batı ve Orta Akdeniz’de güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına yarın yer yer 7 ila 9 kuvvetinde (60-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli fırtınanın Batı ve Orta Akdeniz’de yarın gece saatleri ile etkisini azaltması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, “Kuvvetli fırtınaların meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz ve balıkçılarımız olmak üzere ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.