Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

Meteoroloji’den hava durumu açıklaması! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 4 Ağustos hava durumu verileri paylaşıldı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi'nde hava açık geçecek. Öte yandan 3 il için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Peki, İzmir'de hava nasıl olacak? İşte 4 Ağustos hava durumu tahminleri!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 4 Ağustos hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nin kuzeyi parçalı ve az bulutlu, diğer kesimler az bulutlu ve açık geçecek. Öte yandan 3 il için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

İzmir’de hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar kuzeyinde kuzeydoğu, güneyinde batı-kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, kıyılarda ve kuzey kesimlerde zaman zaman kuvvetli esecek.

3 İLE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon’un iç kesimleri ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 33°C
Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 34°C
Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 35°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 37°C
Az bulutlu ve açık