Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

Meteoroloji’den hava durumu açıklaması! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 16 Kasım hava durumu raporu yayımlandı. Alınan verilere göre, bazı yüksek kesimler için karla karışık yağmur uyarısı yapıldı. Ege Bölgesi'nde ise hava yağışsız geçerken gece ve sabah saatlerinde sis ve pus görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 16 Kasım hava durumu verileri resmi internet sitesinde yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, bazı yüksek kesimler için karla karışık yağmur uyarısı yapıldı. Ege Bölgesi’nde ise hava yağışsız geçerken gece ve sabah saatlerinde sis ve pus görülecek.

KARLA KARIŞIK YAĞMUR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülkemizin doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop ve Mardin çevrelerinin sağanak yağışlı; Şırnak, Hakkari ve Van çevrelerinin yağmurlu, yükseklerinin karla karışık yağmurlu; diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege ve İç Anadolu bölgesi ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege’de pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İZMİR °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu