Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

Meteoroloji’den hava durumu açıklaması! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 2 Kasım hava durumu raporu paylaşıldı. Havaların soğumasıyla vatandaşlar evden çıkmadan 'Bugün hava nasıl olacak?' sorusunun cevabını merak ediyor. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli parçalı bulutlu geçerken, bazı bölgeler için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Peki, hangi illerde yağış var? İzmir'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 2 Kasım hava durumu raporu resmi internet yayımlandı. Havaların soğumasıyla vatandaşlar evden çıkmadan ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını merak ediyor. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli parçalı bulutlu geçerken, bazı bölgeler için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

İzmir’de bugün hava parçalı bulutlu geçecek. Öte yandan hava sıcaklığı 21 dereceyi gösterek.

YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyı kesimi, Doğu Karadeniz ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Doğu Akdeniz ile Sivas ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ordu’nun doğusu, Giresun, Trabzon, Rize ile Artvin’in kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Ordu’nun doğusu, Giresun, Trabzon, Rize ile Artvin’in kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden başta heyelan olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 20°C
Az bulutlu

KÜTAHYA °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 20°C
Az bulutlu

MUĞLA °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu