Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

Meteoroloji’den hava durumu açıklaması! Ege Bölgesi’ne sis ve pus uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 21 Kasım hava durumu açıklaması yapıldı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi'ne sis ve pus uyarısı yapıldı. Yola çıkacak vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Öte yandan bazı bölgelerin de sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 21 Kasım hava durumu verileri yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’ne sis ve pus uyarısı yapıldı. Yola çıkacak vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Öte yandan bazı bölgelerin de sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bölge geneli parçalı az bulutlu, Balıkesir’in kuzey ve Çanakkale’nin doğusu hafif sağanak yağışlı geçecek.Bölgenin iç kesimlerinde sabah saatlerinde pus hadisesi görülecektir.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz (Amasya ve Tokat dışında), Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Siirt ile Kırklareli kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda sağanak, iç kesimlerde yağmur, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; sabah saatlerinde Rize çevreleri ile Trabzon’un doğu, Artvin’in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 17°C
Parçalı bulutlu

KÜTAHYA °C, 10°C
Parçalı bulutlu

MANİSA °C, 16°C
Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 17°C
Parçalı bulutlu