Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Meteoroloji’den Ege’ye flaş uyarı: İzmir ve Muğla dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 7 Ocak hava durumu raporu yayımlandı. Sabah evden işe gidecek vatandaşlar tarafından bugünkü hava durumu yakından takip ediliyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde İzmir ve Muğla’nın sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi geneli parçalı ve çok bulutlu, batı kesimleri aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak yağmurlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde iç ve kuzey kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Marmara, Ege ve Karadeniz Bölgesi’ni etkisi altına alması beklenen yağışların cumartesi, pazar ve pazartesi günü sürmesi tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacak.

MUĞLA VE İZMİR’DE SAĞANAK YAĞIŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Edirne, Kırklareli Çanakkale ve Muğla çevreleri, Balıkesir’in batı ilçeleri İzmir’in kuzey ve batı kesimleri ile Antalya’nın batı ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yurdun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı, yer yer çok bulutlu, İzmir’in kuzey ve batı kesimleri ile Muğla çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli

DENİZLİ °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli

İZMİR °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve batı kesimleri sağanak yağışlı

MANİSA °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu