Gündem

Meteoroloji’den Ege’ye flaş uyarı! İzmir, Denizli, Afyon, Uşak ve Manisa…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 11 Ocak hava durumu raporu yayımlanarak önemli uyarılarda bulunuldu. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde İzmir ve Muğla’nın sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ UYARDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve batısı, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Samsun ve Çankırı çevreleri, Ankara’nın kuzey kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak, Kars ve Ardahan çevrelerinin hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU
Parçalı ve az bulutlu, kuzey ve iç kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/Saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLİ °C, 20°C
Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 22°C
Parçalı ve zamanla çok bulutlu

MANİSA °C, 22°C
Parçalı ve çok bulutlu

UŞAK °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu