Ege HaberleriGündem

Meteoroloji’den Ege Bölgesi’ne uyarı! Yola çıkacaklar dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 26 Kasım hava durumu verileri yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi'ne uyarı yapıldı. Yola çıkacak vatandaşların dikkatli olmaları belirtildi. Öte yandan bazı bölgelerin de sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 26 Kasım hava durumu raporu resmi internet sitesinde yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi’ne uyarı yapıldı. Yola çıkacak vatandaşların dikkatli olmaları belirtildi. Öte yandan bazı bölgelerin de sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi geneli parçalı az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde kuzey kesimlerde pus, Balıkesir’in iç kesimleri ile Çanakkale’nin doğu kesimlerinde yer yer sis olayı görülecek.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Güneydoğu Anadolu, Doğu Akdeniz ile Hakkari, Şırnak, Van, Rize ve Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Rize, Artvin ve Van’ın yüksekleri ile Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu’nun doğusu ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. İç ve Doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

 EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde İç Ege’de yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 8°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 17°C
Az bulutlu

MANİSA °C, 16°C
Az bulutlu

MUĞLA °C, 18°C
Az bulutlu