Afyonkarahisar haberleriGündemİzmir HaberleriManisa HaberleriMuğla Haberleri

Meteoroloji’den Ege Bölgesi’ne flaş uyarı! İzmir, Manisa, Afyonkarahisar ve Muğla dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 13 Nisan hava durumu raporu yayımlanarak önemli uyarılarda bulunuldu. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ UYARDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyi, Osmaniye, Ordu, Tokat, Sivas ve K. Maraş çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren Marmara, Batı Karadeniz’in batısı, İzmir kıyıları, Ankara ve Çankırı çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey kesimlerinin yükseklerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile Orta Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’nun kuzeyinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren İzmir’in kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 14°C
Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kıyı kesimleri sağanak yağışlı

MANİSA °C, 21°C
Parçalı ve çok bulutlu

MUĞLA °C, 18°C
Parçalı bulutlu