Afyonkarahisar haberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriManisa HaberleriMuğla Haberleri

Meteoroloji’den Ege Bölgesi İçin Uyarı!

Meteoroji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son tahminlerde; Kıyı Ege ve Manisa çevreleri ile Balıkesir’in kıyı, Antalya’nın doğu kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının ülke genelinde 2 ila 5 derece artacağı, Marmara ve Kuzey Ege’de mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Marmara İçin Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, “Rüzgârın, Marmara ile Orta Karadeniz kıyılarında güney ve güneybatıdan kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Ege Bölgesi’ne Uyarı

Meteoroloji, Ege Bölgesi’nde özellikle sabah ve gece saatlerinde yaşanacak buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi için vatandaşları uyardı.

Ege Bölgesi’nde Hava Nasıl Olacak?

Ege Bölgesi’nde bugün havanın parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ve Manisa çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C16°C

Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı

A.KARAHİSAR °C5°C

Parçalı ve çok bulutlu

MANİSA °C10°C

Çok bulutlu ve sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı

MUĞLA °C12°C

Çok bulutlu, aralıklı hafif sağanak yağışlı