Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

Meteoroloji’den Ege Bölgesi hava durumu açıklaması! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 24 Ekim hava durumu raporu resmi internet sitesinde yayımlandı. Hafta sonu plan yapacak vatandaşlar hava durumu verilerini merakla araştırıyor. Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor. Öte yandan Ege Bölgesi genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 24 Ekim hava durumu verilerine ilişkin değerlendirmelerini paylaştı. Hafta sonu plan yapacak vatandaşlar hava durumu haberlerini merakla araştırıyor. Alınan verilere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor. Öte yandan Ege Bölgesi genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Ege Bölgesi geneli parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ilk saatlerde bölgenin iç kesimlerinde pus ve yerel olarak sis beklenmektedir.

İzmir’de hava sıcaklığı 1-2 derece artacak. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağış beklenmiyor. Yurdun batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu ile Düzce çevrelerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 28°C
Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 25°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 30°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 28°C
Az bulutlu ve açık