Genel

Meteoroloji’den 12 Şubat son dakika Ege Bölgesi hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 12 Şubat son dakika Ege Bölgesi hava durumu raporu resmi internet sitesinde yayınlandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 12 Şubat son dakika Ege Bölgesi hava durumu raporu resmi internet sitesinde yayınlandı. Meteoroloji’den alınan verilere göre, 12 Şubat Çarşamba günü Ege Bölgesi genelinde hava durumu çok bulutlu ve geneli yağışlı geçecek. Öte yandan rüzgarın güney yönlerden orta kuvvette eseceği belirtildi. Ege bölgesi hava durumunun ayrıntıları ise haberimizin detayında.

meteoroloji izmir
HAVA SICAKLIĞI: 1 ila 3 derece artacak.
meteoroloji izmir
RÜZGAR: Güney yönlerden orta kuvvette esecek.
meteoroloji izmir
12 Şubat Son Dakika EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Bölge genelinde hava durumu çok bulutlu, yer yer yağmur yağacağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte hava sıcaklığı de 1 ila 3 derece artacak.
meteoroloji izmir

İZMİR 12 Şubat Hava durumu
Bölge genelinde hava çok bulutlu, zaman zaman yağışlı olmak üzere en düşük 12°C en yüksek 18°C olacak.

AFYONKARAHİSAR 12 Şubat Hava durumu
Bölgede en düşük hava sıcaklığı 1°C, en yüksek hava sıcaklığı ise, 10°C olacak. İl genelinde çok bulutlu ve yağışlı bir hava hakim olacak.

DENİZLİ 12 Şubat Hava durumu
Bölgede en düşük hava sıcaklığı 6°C, en yüksek hava sıcaklığı ise, 17°C olacak. İlde çok bulutlu ve yağışlı bir hava hakim.

MANİSA 12 Şubat Hava durumu
Bölgede en düşük hava sıcaklığı 8°C, en yüksek hava sıcaklığı ise 17°C olacak. Bölgede çok bulutlu ve yağışlı bir hava hakim olacak.

AYDIN 12 Şubat Hava durumu
Aydın’da en düşük hava sıcaklığı 10°C, en yüksek hava sıcaklığı ise 18°C olacak. Bölgede sağanak yağmur hakim olacak.

MUĞLA 12 Şubat Hava durumu
Bölgede en düşük hava sıcaklığı 10°C, en yüksek hava sıcaklığı ise yine 10°C olacak. Bölgede çok bulutlu bir hava hakim olacak.

UŞAK 12 Şubat Hava durumu
Bölgede en düşük hava sıcaklığı 2°C, en yüksek hava sıcaklığı ise 9°C olacak. Uşak genelinde çok bulutlu, yer yer yağmurlu bir hava hakim.

KÜTAHYA 12 Şubat Hava durumu
Kütahya’da en düşük hava sıcaklığı 3°C, en yüksek hava sıcaklığı ise 8°C olacak. Bölgede çok bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava hakim olacak.

Meteoroloji’den 11 Şubat son dakika Ege Bölgesi hava durumu! haberimizi okumak için:https://www.egehaber.com/meteorolojiden-11-subat-son-dakika-ege-bolgesi-hava-durumu-314989/

Bir yanıt yazın