Afyonkarahisar haberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriManisa Haberleri

Meteoroloji Uyardı! Çarşamba Günü Başlayacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bir süredir mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Çarşamba günü itibariyle düşeceği ve özellikle kuzey iç ve batı kesimlerde yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkenin güney ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla çevreleri ile Antalya’nın batı kesimlerinin, gece saatlerinden itibaren Trakya ile Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Ege Bölgesi’nde Hava Nasıl Olacak?

Az bulutlu, zamanla kıyılarının parçalı ve çok bulutlu, Muğla çevrelerinin öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İZMİR °C21°C

Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C17°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

A.KARAHİSAR °C14°C

Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C18°C

Parçalı ve az bulutlu

Ege Denizi’nde Hava Nasıl Olacak?

 Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı; Rüzgar: Güney ve güneybatıdan, zamanla güneydoğudan 3 ila 5, öğle 6 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, öğle 2,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.