Gündem

Meteoroloji saat verip il il uyardı! Bayramın 3. günü hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı iller için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarı yapıldı. Peki, bayramın 3. günü hava nasıl olacak? Hangi illerde yağış var? İşte 26 Mayıs hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı iller için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarı yapıldı. Yapılan tahminlere göre, Bitlis, Ordu, Giresin ve Artvin çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Öte yandan Ege Bölgesi’ndeki Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli için de yarın öğleden sonrası için uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu akşam ilk saatlerde Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Bitlis, Ordu, Giresun ve Artvin çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK UYARISI

Yarın ise Trakya, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz ile Bursa, Bilecik ve Çorum çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

YARIN ÖĞLEDEN SONRASI İÇİN UYARI

Yağışların, yarın öğleden sonra Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Bolu, Karabük, Kastamonu, Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile Ankara’nın batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.