Gündem

Meteoroloji'den yola çıkacaklara uyarı! 14 Ocak İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Son dakika hava durumu… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 14 Ocak 2020 hava durumu raporu yayımlandı. Değerlendirmelere göre, Ege Bölgesi geneli ilk saatlerde az bulutlu öğleden sonra parçalı bulutlu geçecek, sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yerel olarak sis görülecek.

Meteoroloji yola çıkacak vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda sis ve pus uyarısı yaptı. Öte yandan hava sıcaklığında önemli değişiklik yaşanmayacağı tahmin ediliyor. 

Hava sıcaklığı önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Batı Akdeniz ile Güney Ege kıyılarının parçalı ve çok bulutlu, Antalya çevreleri ile Muğla’nın güney kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin ve az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte, yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, Güney Ege kıyılarının çok bulutlu, Muğla’nın güney kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 5°C

Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 12°C

Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 12°C

Parçalı ve az bulutlu

AYDIN °C, 15°C

Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 11°C

Parçalı bulutlu

UŞAK °C, 10°C

Parçalı bulutlu

KÜTAHYA °C, 3°C

Sabah saatlerinde sis ve pus. 

Bir yanıt yazın