Gündem

Meteoroloji'den 28 Ocak son dakika hava durumu uyarısı! İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Son dakika hava durumu… Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 28 Ocak hava durumu raporu yayımlandı. Ege’de bu hafta sağanak yağış kendini gösterdi. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. 

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar güney yönlerden orta kuvvette esecek.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Tekirdağ ve Gümüşhane çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, sabah ilk saatlerde Bolu’nun yüksek kesimlerinin, akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun batısı ile Tokat, Sivas ve Kayseri çevrelerinin yer yer karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya’nın doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE’DE HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 5°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

DENİZLİ °C, 12°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

İZMİR °C, 16°C

Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

MANİSA °C, 14°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

AYDIN °C, 12°C

Hafif sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 10°C

Hafif sağanak yağışlı

UŞAK °C, 6°C

Hafif yağmurlu

KÜTAHYA °C, 5°C

Hafif yağmurlu

Bir yanıt yazın