Magazin

Merve Boluğur’dan flaş karar! Eski eşinin izinden gidiyor!

2006 yılında yayınlanan Acemi Cadı dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Merve Boluğur çok uzun süredir herhangi bir projede yer almıyor. 2017 yılında rol aldığı İçimdeki Fırtına dizisinden sonra ekranlardan uzak kalan Merve Boluğur bir süredir sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor.

Röportaj veren oyuncu kariyerine şarkıcılık ile devam edeceğini açıkladı. 2017 yılında evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç ile sadece bir yıl evli kalan Merve Boluğur eski eşinin yolundan gidecek.

“Müzikle ilgili bir şey yapmak istiyorum”

Evde otururken şarkı sözü yazmaya başladığını ifade eden Merve Boluğur; “Müzikle ilgili bir şey yapmak istiyorum. Önceden farkında olmadığım bir yeteneğimi keşfettim. Bir gün evde otururken şarkı sözü yazmaya başladım.

Başta çok kötü geldi ve kendimi kıyaslamaya başladım, ‘Bu Yıldız Tilbe kadar, Sezen Aksu kadar iyi değil’ diye. Kendi tarzımı bulmaya karar verdim ve Merve olarak özgür, kadınsı tarafımı ve cinselliğimi çıkaran çok güzel sözler çıkarmaya başladım. Yazdıklarım artık çok içime siniyor” dedi.

“İyi bir sesim var”

Sesini de beğendiğini söyleyen Boluğur; “Kendimce iyi bir sesim var. Şu an çok detayını paylaşmak istemesem de, harekete geçme vakti geldi artık. 2022’de benden bir şarkı gelecek. Önceliğim klibi çekmek. Asıl heyecan duyduğum da bu. Estetik yönüm çok yüksek” açıklamasını yaptı.

Merve Boluğur oyunculuk yönünü artık yazdığı şarkı sözlerine çekeceği kliplerde kullanacak. “Aslında oyunculukla ilgili birikimimi bu işe aktaracağım” sözleriyle dikkat çeken oyuncu, “Kendi çekeceğim klipte bağımsız olacağım. Tüm hünerlerimi göstereceğim. Mesela bana Youtube videolarında ‘makyajın yok’ deniyor. Evet, yok. Evin içinde sıfır makyaj geziyorum. Bu özgürlüğü özlemişim” şeklinde konuştu.